WANDELINGEN VANDAAG   :    donderdag 26 april 18
Er zijn geen wandelingen voor vandaag aanwezig in de wandelkalender.
apr 2018
zon maa din woe don vry zat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
WANDELINGEN OVER 51 DAGEN   :    zaterdag 16 juni 18
NL-VELD3e mini nacht
Bk gulpen nl
NL-VELD42e nacht van gulpen
6271 bk gulpen nl
WANDELINGEN OVER 52 DAGEN   :    zondag 17 juni 18
NL-VELD7e neubourg tocht
Bk gulpen nl
Laatste uitslagen Aantal Datum
WSV Wetteren
22e Herdenkingstocht A. De Maesschalck
878 29/5
WSV Egmont - Zottegem
Midweek
1941 17/2
Velodroomvrienden Moorslede
Rode neuzen tocht
1938 27/12
WSV Egmont - Zottegem
Wafelentocht
3532 27/12

Dit is slechts een kleine snippet van de wandelsite Staplijst

Klik hier om de hoofdpagina van Staplijst te bekijken.De pagina die hier wordt getoond is onderdeel van de hoofdpagina van de wandelsite Staplijst.

Deze pagina toont automatisch een kalender van de geselecteerde maand (dus op dit moment toont deze pagina alle wandelingen van de maand april 18), maar andere maanden kunnen worden geselecteerd door de knoppen bovenaan de maandkalender te gebruiken. Indien wandelingen aanwezig zijn in de wandelkalender van Staplijst, dan wordt het aantal wandelingen getoond onder de dagnummer. Op dat moment wordt het dagnummer een link waarop kan worden getoond om een lijst te bekomen van alle wandelingen op de geklikte datum.

Deze Staplijst wandelsite bevat wandelinformatie voor de aktieve wandelaar in België en Nederland.

Op de site van Staplijst wordt een wandelkalender getoond van alle ingevoerde toekomstige wandelingen in Vlaanderen en Nederland (indien u uw wandelingen ook gratis en zonder enige verplichting wenst op te laden, dan kan u deze link gebruiken om alle informatie over het invoeren van de wandelingen te bekijken.

Op de Staplijst wandelsite is eveneens een pagina met opgeladen wandelaffiches.

Verder kan elke wandelaar het Staplijst-wandelarchief doorzoeken. Dit wandelarchief bevat uitslagen van wandelingen van verschillende jaren. In het wandelarchief kan worden gezocht op de nummer van de wandelclub of kan worden gezocht op (een deel van) de clubnaam, waarna een pagina wordt getoond met alle wandelingen in het wandelarchief waarop de leden van de ingevoerde wandelclub zijn gaan wandelen.

Staplijst is tevens de naam van Windowssoftware voor het eenvoudig en snel invoeren of ingeven van wandeluitslagen.

Een gratis demoversie van deze Staplijst software kan worden afgeladen vanaf deze downloadpagina.

Deze Windowssoftware is éénmaal aan te kopen voor de prijs van slechts 29 €. Door deze software aan te schaffen, kan de desbetreffende wandelclub haar uitslagen opladen naar het eerder genoemde wandelarchief op de Staplijst site, waar deze automatisch worden meegenomen bij het samenstellen van wandelgrafieken op deze pagina met grafieken. Zo kunnen andere clubs op een simpele manier een overzicht krijgen van waar hun leden zijn gaan wandelen. Door deze software éénmalig aan te schaffen, krijgt de wandelclub ook het recht om haar wandelingen aan te kondigen door het doormailen van affiches van haar wandelingen. Deze worden eveneens getoond op de hoofdpagina en op de pagina met de wandelbrochures.

Maar nogmaals, iedereen kan zijn of haar wandelingen aankondigen op deze wandelsite door het aanvragen van een eigen inlognaam en inlogpaswoord. Bekijk deze pagina indien u hierin geïnteresseerd bent.

Veel gebruikte tags of zoektermen op deze pagina

wandelingen, staplijst, pagina, wandelsite, worden, nederland, wandelkalender, getoond, wandelclub, wordt, maand, vlaanderen, wandelarchief, maart, maandkalender, website, wandelaars, indien, slechts